Lidt om Garbanzo

Træder du først indenfor i vores lille mekka af velsmag, bemærker du hurtigt, at vi har indrettet lokalet med vores typisk anvendte afgrøder, fordi vi gerne vil symbolisere, at råvarerne er hele kernen i vores foretagende.

Man kan både se og smage, og det gør lige oplevelsen mere sanserig. Vi vil gerne udstråle det ærlige og transparente – du får, hvad du ser!

Hos os udforsker vi afgrøder fra nær og fjern
og kulinariske glæder

Hos os udforsker vi de mellemøstlige afgrøder og kulinariske glæder

Da friskheden er en af grundstenene i vores koncept, står vi hver dag op og tilbereder alt helt fra bunden, så hver eneste pita, vi serverer, lever op til forventningerne. Vi bager hele tiden brødet for at vedligeholde on the spot-oplevelsen, hvor den sprøde og knasende ydre komplimenterer de friskhakkede grønne elementer og sous vide-tilberedte proteinvarianter.

Vores Pita Pushere er altid flyvende bag disken for at opretholde den dugfriske servering. Hos os er intet forarbejdet, men vi gør stadig en dyd ud af at servere maden på rekordtid. Vores kærlighed til håndværket gør, at det aldrig bliver trivielt hos os.

Vigtigheden af gode måltider

Det er vigtigt at holde hjernen i gang og knivskarp hele dagen, så man kan være den bedste udgave af sig selv i alle vågne timer. Det vil vi gerne bidrage til, og derfor har vi særlig fokus på sunde løsninger, der giver kroppen den næring og tilskud, den behøver. Vi har tilføjet masser af proteiner, fibre og sunde fedtstoffer i vores pita, så et besøg hos os er det nemme, hurtige skud energi der får dig igennem dagen nemt og ubesværet – og med den gode samvittighed i behold.

Et balanceret udvalg

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde Garbanzo-oplevelsen til alle,
og derfor består menukortet både af veganske anretninger
og nøje udvalgt sous-vide tilberedt kød.